Stora Tuttar i en liten by!

Det vart lite action i vårt köksfönster ikväll, hehe, våra grannar som är ca 20-25 år, 5-8 pers, fulla 24/7 och ganska trevliga faktist, dom fick för sig att bada badtunna! Det var det roligaste, hahahaha, altså det började redan igår på dagen, med öl i ena handen och ved i den andra så fick dom inte till det. Min man gick över till dom och hjälpte till. Sen knackade dom på efter ett tag och tackade med att bjuda på en shot och ge ”oss” en inbjudan till knatte festen!

Dom fick till det ikväll vid 20 tiden! Där satt dom till slut och den ena fullare än den andra. Sen kommer tuttfian med 2 vattenmeloner och i bara string 🙂 Jag hade reklamerat dom stora-häng-tuttarna hon hade, försökte ta en bild från köksfönstret men min man tyckte att det var pinsamt så jag sket i det….

Men såhär stora, lite för stora? Beror på vad man gillar 😉 I denna lilla by lär ju alla känna till tuttfian!

Det är fredag kväll och lugnare än såhär blir det inte, soffpotatis 🙂

Nu måste jag kolla vad min man gör i köket igen…

 

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *