Semesterplanering :)

Tiden går så himla fort och jag har skjutit upp semesterplaneringen lite med flit. Detta pga många anledningar… bland annat att min kollega går på pappaledighet och jag vet inte än hur mycket av hans uppgifter jag kommer att ta och hur mycket extra jobb det blir…

Planerat är iaf:

15-23 maj Spanien, Alicante

2- 5 juni Spanien, Madrid

v 28 Öland Detta är kombinerad jobb/semester

v 29-31 Semester fast oplanerad, förslag mottages gärna 🙂

v 32 Spanien , Alicante

September, datum inte planerat LAS VEGAS!!!!!

Hoppas att allt detta går och att jag får semester som jag vill 🙂

Man känner nu att man är trött…. mellan jul och sommar är det många månader så semestern är efterlängtad 🙂 Tuuuur att det är ganska många röda dagar så några långhelger infaller under våren.

 

I kväll är det Pole Dance, har inte kört på nästan TVÅ veckor så det ska bli riktigt kul 🙂 Blir på söndag oxå då jag varit sjuk och vill ta igen mina betalda timmar!

Helgen närmar sig oxå, känns så konstigt när man är ute och festar en måndag, veckan känns så kort men det är bara underbart! Lite planer har jag…. ska träffa Magdalena, Felix & Frida på lördag, äta middag och kanske dricka lite vin. Då får jag sova kvar där 🙂 Jag ska även rensa källaren massor… åka till tippen, får passa på nu när jag har stora bilen. Den 7 maj ska jag stå på en loppis med två tjejkompisar darav rensningen i källaren av vad som ska kastas och vad jag ska sälja bort. Mer om loppisen kommer senare 🙂

Må väl,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *