Dålig tajming men helt ok…

Maximal otur eller? Har sett framemot Åre resan i några månader och följt vädret i mobilen och insett att det är en perfekt månad att åka i. Lagom kallt, soligt väder, mycket snö i backen…Yeah Right!

Fan vi kom igår kväll, det var slaskigt och mörkt för snön hade smält från vägarna. Däckade vid 24 tiden och såg framemot en hel dag i backen! Upp med tuppen vid 8, stadig frukost och allt redo. vi hyrde skidor + pjäxor från Hanssons i Åre by. Sen åker vi till VM8 = STÄNGT!

🙁 Alla liftar förutom Stjärnbacken är stängda pga hårda vindar…SUCK…visst vi åker lite andra backar och den bästa skidåkningen idag var transportsträckorna! Jippi…Hoppas verkligen på bättre väder imorgon!!! Solen tittade fram lite senare och bara det gav oss lite hopp för imorgon…Tur att lunchen var grym: Linguini med chilifrästa räkor 🙂

 

Systembolaget blev ett roligt stopp, hittade ett SNYGGT vin! Bra sätt att sälja till: tjejer?!

Bastu och badtunna blev det ikväll. Helt fantastiskt, nu sitter jag vid brasan och bloggar, min mamma o pappa sitter bredvid och smuttar på lite whiskey. Min man och dotter har precis däckat på soffan bredvid varandra 🙂

Ska avsluta mitt vin och sen väntar sängen….

Ha en toppen FREDAG!

Marie – Kolla in hotellet i Vegas, yeah baby! 9.5 i betyg, 5star, mitt i smeten och bra pris WOHOOOO!!!

http://www.booking.com/hotel/us/mandarin-oriental-las-vegas.html?sid=9c6e121b727aea1aa5043cfa2aca7a8c;checkin=2011-09-15;checkout=2011-09-18;srfid=e14f7dfc113997d478c8ea77aa30c60aX5

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *