Sälen!

Nu är jag i sälen 🙂 Resan hit är ett kapitel för sig… hahaha… åkte först till Västerås för att möta upp 8 hårdrocks clowner med rosa kläder, snacka om identitetskris 😉 Nää då, dom är underbara, men INTE snabba.. tog över två timmar för dom att få ihop allt innan vi kunde åka *suck* De var packa släpet med all backline som dom ska ha när dom speler på Tandådalens Wärdshus på måndag sen var det bolaget och sen ville dom äta…

Kom upp vid 18 tiden och söta Sanna kom och hämtade mig, de andra tjejerna packade bilen med allt material vi ska ha på måndag och körde bort allt. Dom är så duktiga!

Vi åkte och handlade mat och jag och Sanna åt färsk pasta med god permesan och skinksås 🙂 Några av tjejerna gick ut men jag valde att vara hemma. Mår inte alls bra, ont i halsen och frossa men inte feber. Matilda och Sanne valde att stanna hemma så vi åkte till affären och köpte massa gotti och plöjde solsidan boxen 🙂 Tack tjejer för att ni tog hand om sjuka mig 🙁

I dag är det tråk väder på fjället, men de gör inget så länge det är fint i morgon 🙂 Förra året hade vi de bästa vädret och enligt alla väderleksrapporter ska de bli samma i morgon *jippi*

 

Här är förra året 🙂 Helt underbart!

Många lag anmälda så det kommer inte bli annat än Succe 🙂 Vi har en bra Dj på plats, en mästerkock som ska grilla burgare. En grym speaker och fantasiska jägertjejer som ska hjälpa mig att hålla reda på alla lagen!

I dag blir det fix och trix här.. jag ska på lite möten med krögarna. I kväll kommer mina två kollegor Robban och Viktor med kunder så då ska vi ut och äta middag med dom 🙂 Sen blir det lugnt i stugan. Spel och filmkväll, vi ska upp tidigt i morgon !

Yasmina- FY FAAAN vad jag är avis dig som ska til Thailand 🙁 Vill med det 🙂 Fast jag ska ju till Spanien, Alicante den 15 – 23 maj sen hemma 10 dagar sen sticker jag till Spanien igen fast till Madrid, ska bli sååååå skönt.

Må väl allihopa och njut av er Söndag!

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *