Nu har jag bestämt mig!

Har länge funderat på (speciellt efter graviditeten) att fixa brösten. Inget konstigt med det, men det måste vara planerat. Och orkar inte hålla på att tveka hit o dit längre utan det är bättre att jag gör det nu när jag ändå är ledig! Vad det bli? Det blir vanlig silicon, storlek funderar jag på en dubbel DD eftersom jag ändå har breda höfter så passar det in på min kropp. Sen är det ju så att jag alltid drömt om att ha stora bröst!

Shit jag är lite nervös redan…men om Marie kan så kan jag! Om hon kan efter en låååång betänketid och en låååång konsultation förminska sin rumpa (som jag verkligen inte tycker är särkilt stor!!!) så kan jag åxå, fast förstora istället 🙂

Jag återkommer med mer sen! Nu ska jag iväg på en AW med några tjekompisar 🙂

Ha en toppen fredag!!!

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *