Konsultationen klar!

Usch… var alldeles nervös när jag kom in på kliniken, jag visste ju mycket väl att jag inte skulle göra något idag men ändå pirrade det bra i magen 🙂

Nu har jag bokat in en tid, jag ska göra det… men jag kan inte undgå att tänka om jag gör rätt? Hur kan man veta? Om man mer än en gång om dagen tänker på det och stör sig på det, ska man då inte göra något åt det för att slippa lägga så mycket energi på de? Jag skäms inte för ”problemet”  och det hämmar inte mitt leverne… är det ändå värt att göra det? Mina vänner gillar mig inte mindra för att jag INTE gör det…. gaaaaahhhhh så mycket tankar… är såååå förvirrad 🙁

Vad tycker ni? Om man kan ändra på något man inte trivs med ska man då göra det?

Jag har alltid förespråkat för att man ska de, sen att jag blir trött på folk som gör det av fel anledning är en annan sak. Men jag har lärt mig att hålla käft, jag har lovat mig själv att aldrig säga vad jag tycker då min ärlighet inte alltid uppskattas. Men då ska man heller inte fråga mig!!!

Är riktigt förvirrad.. måste nog tänka lite till!! Kan fortfarande avboka om det skulle vara så att jag ångrar mig, men det tror jag absolut inte att jag kommer göra. Har stört mig på detta flera år och det har blivit intensivare nu senaste månaderna.

 

Hej svejs,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *