Jag skrev under idag!

Kontraktet färdigt och jag börjar efter lite semester 🙂

Mitt uppdrag blir att utveckla företaget och dess koncept inom försäljning, marknadsföring och bemanning, och bli delägare innan året är slut. Expansionsplanen är enorm och likaså min position i bolaget 🙂  En roll klippt o skuren för mig! Samtidigt  ska jag inta en roll som butikschef på ett nyöppnat center i Kista, där kommer jag att ställa och styra över försäljning, rekrytering och uppnå en omsättning. Portarna beräknas öppnas i slutet på maj!

Yeah baby! Dax för semester och just nu står Bali högst på listan! Återkommer 🙂

Marie, KLIPP dig!!! Tycker att det är dax att både du och jag gör en make-over! Jag kör löshår du kör page! Sen ska jag fixa fötterna, åderbråcken, lasra bort lite hår mellan benen och besöka tandläkaren för att fixa en tand jag bet sönder…Har inte varit hos tandläkaren sen Thailand blekningen 2008, ångest 🙁 Det lär bli: DYRT!

Ikväll firade vi med Champangne och gick sen ner till Telia på Kungsgatan vid 22 tiden för att se nya SE X-spelmobilen. Det var gott med chips & Redbull! Hem igen och avsluta flaskan och sen dess kollat på hotell i Bali. Det finns så sjuka hotell, ett exempel: 270kvm rum, EGEN pool, all köksutrustning, frukost tillagas på EGNA verandan av en mäster kock! Kostar? Allt mellan 12-32 tusen för 9 nätter! Vi letar på 🙂

Btw, idag köpte jag en sms biljett på tuben. Det funkade inte och jag gick fram till spärren. Då kollade han på smset, allt var korrekt. Sen sa han: ”- Men du ska skriva HR, inte HA.” Jag fattade inget först, sen frågade jag vad han menade och fram kom det: Han trodde att jag var UNDER 20ÅR!!!

Idag skålar vi för: Olof och Armin fyller år! Susanne har sagt upp sig o Yaz har fått nytt! SKÅL!

(Marie…pssst…Han den där Pontus som du är lite kär i, frågade vad vi eller vad DU sa om honom den kvällen du hade haklappen på när du pratade om honom 😉 Amad hade svarat: What happens at OP16, stays at OP16…just so u know…..)

Hejdååå folks!

Yaz

      

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *