I want my money right were I can see them: IN MY CLOSET ;)

Våren är på ingång och jag njuter… inga dunjackor och tjocka boots längre 🙂 Dock kan jag inte sluta skratta lite åt alla som skriver på sina Facebook statusar hur besvikna dom är att det kommer snö… Hallå? det är bara Mars! April vädret som vi fortfarande har framför oss är det värsta… varannan dag väder som det kallas. Snö ena dagen, strålande sol och vår andra dagen osv..

Hur som så fick jag mig en kick i helgen och uppdaterade min skosamling med vårskor 🙂 ÄLSKAR SKOR! But hey… vem gör inte de?

Jag är ett riktigt converse fan, har alla färger (i stort sätt) Röda, vita (just nu inte så vita längre), blå, rosa, bruna och jag hade ett par camouflage, höga som jag gav till Lina. Hon passade mycket bättre i dom 🙂 Köpte mina första vita 2007 sen fick jag köpa ett par nya vita 2009 då dom inte är så snygga efter 2 år. SÅ…. i lördags köpte jag mina TREDJE par vita 🙂

Älskar dom så varför inte fortsätta på samma linje…. sen kan jag ge er alla ett riktigt bra tips!! I Stockholm finns en butik som heter Mixage, en butik ligger bland annat på kungsgatan och en ligger på Odengatan. Dom finns lite varstans här i Sthlm, finns dom i övriga landet?

Hur som dom har kampanj just nu och ALLA converse kostar 499:- i stället för 699- 799 kr. Kan tala om att varje gång jag gått förbi där, vilket jag gör varje dag då jag nästan är granne med en butik så har det varit knökfullt. När jag var där i fredags så hade alla skor tagit slut men hon skulle få in mera under fredagen. Jag bad henne lägga undan ett par vita i storlek 37 så skulle jag komma in på lördagen.

När jag på lördagen hängde på låset kl 11 när hon öppnade så var jag inte ensam… DET VAR KÖ!! Hon berättade då att hon fick in skorna vid 17 tiden på fredagen och att hon sista timmen sålt ca 45 par!

Inte nog med att hon har massa fina converse så har hon sååå fina andra skor, och riktigt bra priser!

Denna skönhet köpte jag oxå hos henne i lördags, jag kommer bo i dom 🙂 449 :- HELT ÖVERKOMLIGT! Plus att dom är hur lätta som helst att ha på fötterna 🙂

Mitt tredje par jag köpte var inne på HM:

Dessa kommer bli så snyggt att ha till cinos, tajta jeans eller tajts 🙂 Snygga korta shorts eller en snygg klänning 🙂 Dessa kostade 399 :-

 

Kan inte vara nog glad över att KILKLACKEN är såååå inne igen. Jag älskar kilklackar, inte bara för att det är galet snyggt utan det är ju så skönt att gå i 🙂 Man kan gå en hel dag i det utan att få ont!

 

Ha en bra dag,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *