Torka snor och pausa filmen gånger 500 ikväll

Vaknade imorse med svullen hals och snoret bara rann 🙁 Det har varit en soffa dag med en kort promenad på stan. Nä det är ju ingen vidare med förkylning, det är min dotter som smittat mig…synd om henne. Har torkat hennes mini näsa typ 500 gånger idag, gör ont ju!

Jag får lära mig att härda ut sånahär små förkylningar, för när hon börjar på dagis så blir det väl en del baciller som kommer hem från dagis?! Tänk att den dagen kommer snart när jag ska hämta henne på dagis, så sitter hon där i en lerhög och det bara rinner två strängar från näsan till munnen. Jag kunde faktist inte föreställa mig för bara 1 år sen att jag kommer torkar snor på MITT barn utan att rynka på näsan så mkt. Hehe, tänk vad livet kan förändras, och fort!

Idag kom ett anställningsavtal från ett företag som jag haft ögonen på nu ett litet tag. Det verkar vara ett företag där jag kommer att trivas, utvecklas, tjäna jäkligt bra m pengar och bli partner med! Så nu har jag gett dom chansen att justera lönen högre och mer semester…få se om dom går med på mina krav 😉 Återkommer…

Altså nu har jag ju inte pratat med dom andra tjejerna sen igår, efter pole dancen. Jag har fruktansvärt ONT på 120 ställen på kroppen och kan inte sitta på knäna och leka med min dotter. Helt sjukt! Sen att jag är dunder förkyld gör ju inte saken bättre…

Men det kan väl ha att göra med åldern åxå…?

Imorgon ska jag till kontoret och packa ihop alla mina saker. Det känns jätte skumt…Men måste få det gjort och säga adjö till admins och några andra. Hmm, efter 6 år så känns det faktist både skrämmande och spännande att göra ngt nytt och inte helt ensam nu heller.

Så nu ska jag proppa i mig alvedon och dricka lite juice. Sen ska jag förhoppningsvis se klart filmen Wallstreet som jag och min man pausat ca 80 gånger då våran dotter har varit lite PIGG ikväll! Den verkar vara bra, har 40 minuter kvar och Gekkos dotter har precis berättat att hon är gravid, hihi!

Marie, chokladtårtan var ju MMMMMMMMMMMMMMMMMMMM och OH MY G! Vispade lite grädde till eftersom jag misstänkte att du varit lite snål med fett o socker 🙂

God Natt, Sov Gott 

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *