Nytt försök :)

Blev sååååå irriterad i går när jag suttigt i 45 min och skrivit, lagt in bilder och klistrat lite och så vips…. allt var borta 🙁 Nu ska jag kopiera allt i mellanåt så OM det händer igen så har jag back- up!!

Kom hem strax efter 22 i går kväll och det kändes som klockan var 4 på morgonen, helt förstörd. Hela den här veckan har varit full fart med vinprovningen i onsdags, tjejmiddag i torsdags och i fredags gick jag och Yasmina och tränade Combat på Amads klass. Super kul och man får så mycket mera energi när man är ett gäng som går. Efteråt var jag bjuden hem till Fam Osman på middag och vin 🙂 OMG…. AMAD är en grym kock…. Ska anmäla honom till någon tävling 😉

Deras underbart söta dotter NAYOMI 🙂

Middagen var i högklass och Yas har skrivit lite mera om den i tidigare inlägg men här kommer lite bilder!

 

Det blev en mysig kväll med mycket skratt, MYCKE vin och lite deep talk och självklart om killar (för min del då iom att de andra som var med är gifta)

Lördags morgon vaknade jag redan halv sju, pigg som en lärka men vägrade att sätta igång dagen. Kokade kaffe och hamnade på soffan ett par timmar till nyhetsmorgon 🙂 Kvalite…..

Har ju skjutit på att fixa mitt pass men nu när jag ska iväg till Spanien snart tog jag mitt rumpa ur soffan och promenerade ut till Kungsholmen. Solen sken men det var riktigt kallt 🙁 Kom fram och det var 30 nummer innan mig 🙁 Men det tog faktiskt bara 45 min… Har ni gjort de nya passen någon gång? HAHAHAHA, säger bara Herreguuuuud vad man ser ut. Du får inte le och sen är det skuggor som hamnar lite var stans så jag ser ut att ha en blåklocka på mitt högra öga…. hahaha.. skit samma 🙂

Efter drog jag mig hemåt då jag köpt på mig 3 par skor och ville inte släpa dom hela kvällen, bilder på dom kommer senare i dag 🙂

Sen var det bara att ge sig tillbaka ut till kungsholmen då jag skulle möta upp 7 snygga tjejer 🙂 Jag har ju tränat Pole Dance sen i Augusti och många av mina vänner har velat prova men inte riktigt vågat. Så jag drog ihop ett gäng och fixade en prova på till dom 🙂 Så här sitter tjejerna innan i omklädningsrummet. Från vänster: Madde, Yasmina, Susanne, Johanna, Lina, Marija och Suanna!

Tjejer… har ni ont i dag? blåslagna och skrubbsår? Hehehe… NI VAR GRYMMA!!!!

Det var en jätte rolig timme och min tränare KERSTIN är den bästa.. om någon av er läsare vill börja köra så rekommenderar jag absolut http://www.polefitness.me/

Efteråt hade vi (läs jag) bokat bord på ciao ciao på Kungsholmen, Scheelegatan och nu fick verligen mina vänner se hur snurrig i huvudet jag blivit på sista tiden. Jag som alltid varit ganska skarp, haft kontroll och full koll på allt har plötsligt blivit lite småt förvirrad, tappar ord osv… varför får man så? Är det åldern?

Anyway… vi satte oss på buss nr 3 och redan efter 2 stationer vrålar jag ut att här ska vi av…. tjejerna lite smått förvånade hoppar av och de visar sig vara fel såklart. Det var ciao ciao där, men den som ligger på kronobergsvägen. Det var den restaurangen jag trodde jag bokat… aja… det var bara på bussen igen och åka vidar två stationer. Väl framme vid rätta restaurang så visade det sig att jag bokat bord på Söndagen, dvs idag …. så himla förvirrad. Dom löste de fint iaf och till slut fick vi vårlhungringa tjejer ett runt bord att sitta vid.

Vi inledde med en fördrink som gick vidare till vin och middag. Jätte god mat faktiskt, jag åt Risotto med oxfile och skogssvamp 🙂

När klockan var tjugo över sju satt vi alla som små lik vid bordet, det kändes som klockan var mitt i natten 🙂 Vi stod ut till starax efter åtta sen drog vi oss hemåt åt var sitt håll 🙂 TUSEN TACK TJEJER FÖR EN JÄTTE MYSIG DAG! Det måste vi göra om men med en annan aktivitet, lämnar över staffetpinnen till någon annan som får styra upp en rolig dag. Jag gillar allt som är fart och lite farligt 🙂

Jag och Susanne tog sällskap då vi bor åt samma håll, vi betämde oss för att gå. När vi kom till Odenplan där Susanne bor så lockade hon upp mig på ett glas vin. Hennes jätte trevliga kille var oxå hemma så vi satt och pratade lite skit innan jag vid 22 tiden gick hem.

Idag blir en dag på soffan, jag hade önskat dåligt väder idag för att man inte ska få så dåligt samvete för att man ligger hemma på soffan en hel dag men som jag ser det skiner solen. Jag tänker trottsa och har dragit ner rullgardinen, ligga på soffan och plöja filmer och äta godis!

Må väl,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *