Choklad, ljus och HELG!

Yasmina- jag har faktiskt tänkt på julstjärnan 🙂 men tänkt att snart ska den ju ändå upp igen :/ hehe…

Underbar tjejmiddag i går, maten och efterrätten gick hem *pust* Fick en suuuuper fin present av dom 🙂 När dom tog upp paketet ur påsen så fick jag mig ett gott skratt… inslagningen av magisk. Tydligen hade det varit en kille som antagligen var lagt åt andra hållet som slagit in den 🙂

 Sorry för dålig bild men kameran ville inte samarbeta med mig 🙁

Mycket krams var det runt den, gullig iofs då han verkligen ansträngt sig för att få den fin.

I paketet var ett jätte fint ljus, ett doftljus med lukten Vanlij/Kokosnöt….. jag bara älskar det 🙂 Kommer aldrig vilja tända det!

Älskar mina fågeltjejer 🙂 Jag kan säga vad jag vill och berätta de mest konstiga saker (ni vet sånt som man kanske inte vill berätta för man tror att de ska tycka man är konstig) och dom tycker inte man är konstig eller gillar en mindre, det är vänskap de 🙂 🙂 🙂

Tyvärr glömde jag ta kort när vi åt middagen 🙁 var så trevligt att jag inte tänkte på det. Men efterrrätten fick jag med 😉

 

Jag hade gjort Chokladfudgetårta med färska hallon och vaniljglass 🙂 Mycket gott.. men väldigt mäktig så de blev massor över. Jag har sparat en bit till Yasmina och Amad, jag ska ju hem till dom i kväll, vi ska äta middag och dricka vin så då tänkte jag att jag tar med tårta till dom 🙂 Den andra biten har jag tagit med till jobbet och ska bjuda mina kollegor på. Dom e ena riktiga gottigrisar 🙂

LÄNGTAR tills i morgon, mer om de får ni senare 🙂

 

Trevlig fredag,

Marie

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *