Vinprovning :)

Snart dax att inta position med vinglaset i högsta hugg! Anki och jag (+ Nayomi) ska till Maries hoods för att göra blindtester på röda viner. Det blir najs! Sist jag var på vinprovning var ju 100år sen med min man! Vi gick på vin & choklad provning i en mysig källarlokal i Gamlastan. Där smakade vi viner, likörer, whisky, champagne och vita och röda viner till olika former av choklad. Väldigt speciellt och kul med den kombinationen!

Jag ska ta det väldigt lugnt med klunkarna ikväll för att imorgon ska jag ta tåget till Malmö kl 05.10, så att jag ska akta mig för att vara bakis…

Men kul ska det bli 🙂

Nu sitter jag i köket och väntar på Anki, Nayomi tuggar i sig lite smörgåsrån. Jag har varit på ett grymt intressant intervju idag och det företaget är ju otroligt succéfulla redan nu, utan min hjälp 😉 Så vi får se om dom blev avskräckta av mina krav!

Dagen onsdag har annars varit rolig. Har besökt öppna förskolan idag med familjen, och ätit lunch med min kära pappa.

Ok jag ska klä på mig nu och gå….återkommer om hur huvudet känns imorgon!

Adios amigos…

Yaz

 

Uppdatering bilder:

 

 

Resorb, nattmacka och sömn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *