Onsdag!

 God förmiddag vänner, fiender och ni obeskrivbara 🙂

Vilken underbar morgon, strålande sol och trygg hansa skrapan visar +6 grader, I SKUGGAN! Jag gillart 🙂

Yasmina- Tack för att du hängde med i går, riktigt kul och nu hoppas jag att jag inte behöver gå själv längre på tisdagskvällarna. Har du träningsvärk i vaderna??

I kväll ska jag och några tjejkompisar på vinprovning, ska bli så mys. Vi har ett avhopp om någon av er är intresserad att hänga med? Detta gäller bara tjejer då det är studie Tjejer i kväll. Killar kommer få sin tur oxå. Givetvis kostar det ingenting och det tar ca 2 timmar (18-20) Det bjuds på något lättare att äta, typ smörgås då de flesta kommer direkt från jobbet. Hör av er om de låter intressant 🙂

 

Just det…. jag vann inte budgivningen 🙁 Så trist men men…. jag frågade mäklaren och jag slogs med två par i slutet. Och det är ju självklart att dom kan lägga så mycket mera än mig då de har dubbla inkomster, samtidigt underar man ju, vem fan vill betala så mycket pengar? Den är uppe i ca 63 000 kr/kvm. Plus att den är bara 43 kvm stor, varför köper par en så liten? Den var super bra planerad, högt i tak och så så den kländes ju betydligt större..

http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=504059&referrer=hemnet&view=Images 

Tyvärr kan jag inte länka än, men kopiera och klistra in i webläsaren så får ni se vilken fin lgh jag budat på 🙂

I morgon är det tjejmiddag hemma hos mig med mina underbara fågeltjejer 🙂 Jag vet vad jag ska laga men kan tyvärr inte skriva ut det då jag vet att många av dom läser min blogg, och lite överraskning ska de vara 🙂 Efterrrätten vet dom redan då söta Fredrika verkligen tjatat om att jag ska laga den 🙂 CHOKLADFUDGETÅRTA med färska hallon och vaniljglass, en riktig mumma efterrätt. Min familjs favorit som jag alltid får baka när dom ska hem till mig 🙂

Fredag är det dubbelpass, sen middag och massa vin hemma hos Yasmina och Amad *längtar*ska bli mysigt. Dom är så underbara människor och jag ser alltid fram emot att umgås med dom 🙂 YASMINA- OM DET BLIR TÅRTA ÖVER SÅ TAR JAG MED DET 🙂

Lördag MÅSTE jag fixa mitt pass, ska göra det vid lunch då det ligger på Kungsholmen, för kl 15:30 möter jag upp 7 heta brudar och vi ska ha en liten mys eftermiddag/kväll. Jag har bokat in prova på Pole Dance till dom sen ska vi ut och dricka drinkar och äta middag på Ciao Ciao 🙂

Önskar er alla en trevlig onsdag 🙂

Marie

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *