Skaka rumpan med Marie!

Jag har skakat rumpan idag på Zumban 🙂 Marie övertalade mig så jag gav det en chans…och det var det värt!!! Man såg ngt gult, lite runt, lite hängigt ibland och ngt som inte riktigt fattade galoppen eller kom i rätt rytm, men ngt som bara öste på och hade skit kul. Det var JAG 🙂

Tur att kameran inte kom med!!!

ZUMBA! Det var svettigt och skakigt! Mina lår och min rumpa hade ett efterskalv på 9 i richterskala! Men det va jätte roligt! Ska nog fortsätta gå och skaka av mig ännu fler celluliter 🙂

Nu har jag ont i kroppen och lite i knoppen, så en alvedon ska jag ta innan jag lägger mig!

Mim mamma va förbi idag och vi satt och snackade, ser så mkt framemot att tillbringa tid med päronen i Åre snart, myyyysigt! Vi åker med X2000 i first class med all inclusive, resan tar ca 5 timmar så jag tycker att det är överkomligt! Hoppas på att skidbackarna inte har smält bort helt…Annars så badar vi badtunna på dagarna och myser framför brasan. Hundspann och kanske skooter står på schemat! Vi firade jul i timmerhuset på 170kvm, 4 sovrum, 2 badrum, relaxavdelning med bastu, öppen spis och badtunna! Låter trist va, hehe 😉

Vi kollar även möjligheterna att åka till sol o bad snart, såklart beroende på jobb, men jag kan ju ställa lite krav nu så why not? Det vore hur härligt som helst att åka iväg och slappna av, och så komma hem till ett nytt jobb 🙂 Mycket man skulle vilja va…

OH NEJ min man tänkte ta fram Ben & Jerry glassen nyss. Nej nej neeeej!

Jag ska vara lite social nu och leta resor!

Shake Your Azzzz!

Yaz

Bilder från julen…. -32 på julafton!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *