Hahahahaha…. jag dör!

Asså…. hur har min dag börjat egetnligen? hahaha… först fick jag för mig att skicka ett mejl som ja.. hur ska jag säga… kanske inte var de smartaste, but heyyyy… VEM KOMMER IHÅG EN FEGIS?

Kommer till jobbet och ska i vanlig ordning äta frukost, Yoghurt med flinger… vad händer då? Jo min tandställning, alltså skenan bak går sönder 🙁 Så nu sitter jag här med en vass pigg som sticker rätt ut och gör as ont!! Fick en akuttid till tandis efter lunch och min underbara kollega DAVE lånar ut sin bil så jag slipper åka tåg ner…

Hahaha… hur slutar den här dagen? Antingen att jag köpt en lägenhet för massa miljoner eller så kommer jag kroka? Eller så förlorara jag budgivning, vilket är troligast och blir fattig hos tandläkaren.

I kväll är det Zumba med Yas iaf, det ska bli kul 🙂

 

Budgivningen drar igång efter lunch och håll nu tummarna på att jag kan hänge med och vinna det 🙂

Och om DU läser detta, jag menar det jag skrev 🙂

Kram,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *