Bartömning @ Tepp!

Imorse kände jag att gårdagen hade satt sina spår i form av huvudvärk och trötthet. Jag var till o med lite bakishungrig på morgonen! Dagen inleddes med varma mackor framför tv:n 🙂 Jag hade sån tur att dottern ändå sov fram till halv 9.

På jakt efter tröskel och takfärg åkte vi till Nacka och besökte byggvaruhus, såååå tråkigt, ett måste…jag var helt off och ville hem. Stackars min man som hade mig som en vante efter sig 🙁  På eftermiddagen kom Marie förbi med 3 saftiga muffins, och vi drack lite kaffe och planerade hur vi skulle störta festen på kvällen, muhahahaaaa, ”The Evil Girlzzz” 😉 Nä men vi snackade mest skit o så…Sen vart det dags för lite vila…

2 timmars powernapp med dottern kändes som en veckas semester för ögonen! Sen jag fyllde 25år, förra året alltså, så besöker påsarna och rynkorna mig lite oftare. Och vid varje besök så har dom en tendens att lämna spår efter sig. Oooh så får jag med alla möjliga medel försöka ta bort det. Jobbiga besökare! Men sömnen är det bästa, sen kommer vätska helst vatten, sen kommer alla hocus-pokus krämer, sen kommer smink och sist kommer alkoholen som gör att man glömmer bort det trista 🙂

Ikväll tog jag det väldigt lugnt! Jag och min man + Nayomi åt middag på Bauer på Götgatsbacken. Den var helt fantastisk!!! 4.5 av 5 i betyg! Minus för att vi fick vänta i 35 minuter på lite rå-fisk, men när den kom så sa det sluuuurrppps! 

Sen drog vi till tha party house @ Tepps place. Utflyttningsfest/Bartömning och det var mycket bra! Bra snacks, mkt bra musik, bra värd o värdinna, GRYMMA drinkar!!! Bra gäster iallafall 98.9%, bra stämning och helt grym atmosfär och sällskap 🙂

Kom hem vid midnatt och är så trött. Fattar inte, jag skulle kunna sova klockan runt. Måste ha sömnbrist sen jag fick foglossning i graviditetsmånad 5! Hur gör alla andra? Skaffar lixåm nr2 innan nr1 är någorlunda självständig. Nä fyyy det borde finnas mirakelkrämer för trötta morsor! Hmm, ta fram en o lansera: 24/7 mother-wrincle-stress-hydrating-after-night-and no-sleep-cream.

Gå o lägg dig Yaz. Imorgon väntar nya besökare, tror att celluliterna kommer förbi så Gymmet känns som ett bra drag 🙂

Pööösss!

Yaz

 

Tack för festen!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *