Funny Friday :)

Marie, ”det sa bara klick” låter lite väl oskyldigt från din sida, du får berätta ”the true story” imorgon efter glas nr3 & shot nr2! Jag nöjer mig INTE med det du skrev idag 😉

Anayway, tack för att du finns, tack för att du alltid är ärlig och tack för att du ÄR DU och ingen annan!!!

Fan det är verkligen svårt att hitta riktiga vänner idag…antingen är dom falska, eller går på prestige. Dvs att man kollar på titel, utseende eller umgänge. En RIKTIG vän är sån som kan umgås utan att behöva synas, höras och känna att man är i en inne-krets. En riktig vän svarar en söndag klockan 22 utan att tycka att det är jobbigt. En riktig vän är ärlig – fast det kan göra ont först, men sen förstår man att verkligheten är så. En riktig vän BRYR sig om en oavsett titel, ursprung, vikt eller längd, plånboken eller umgänget. En riktig vän växer inte i träd…En riktig vän är som en diamant. Det finns få och är väldigt dyrbara! Marie, jag är verkligen lycklig som har dig. Även om vi inte känt varandra länge så vet jag att du är en ärlig, härlig, lite för-bra-för-att-vara-sann och så jävla rolig att umgås med. Men, du är du, och ingen annan…

TACK!

Jag har några handplockade som står mig nära. Familjen räknas inte då jag räknar med att dom alltid finns där och ställer upp. Så är det i min familj iallafall. Jag är ingen ”syrian” med 28 bröder och 76 kusiner, men i min familj ställer vi upp! Oavsett tid eller cash, vi ställer upp! 

 Hursom…Denna fredag har arit helt fantastisk 🙂

Vi hade middag hemma på OP16 och familjen B & familjen A+D. Knytis*! Vi (Amad) stod för varmrätten , A+D för förrätten och familjen B för efterrätten! Mmmm…..Deluxe!

Oooh guu Anna som är gravid i vecka, få se nu…22 var det typ?! Hon är en blond drömm! Allt en kille vill ha: Snygg, smart & rolig! Hennes sambo David ska vara lycklig som har henne!!! Han e schysst han med! Ganska snygg, ganska smart & jäääävligt rolig 😉 Förlåt D….Men din (blivande) fru är amazing! Sån förrätt hon fixade medans du smuttade på fin-vinet!

Sen har vi Backmans som är en blanding av Persien och Sweden! Deras son kommer ju att charma av brallorna på alla tjejer! (Om 20år såklart….!) Nedas efterrätt vart en cheese-cake, en saftig sådan! Barry slickade upp all cheese, sen kom min man efter att nattat dottern i 30minuter, för att få i sig lite socker. MEN, han åt från samma tallrik som Barry slickat rent, hihi 😉

Så om han är magsjuk imorron så vet ni varför…Slick slick!

Sådana fantastiska vänner jag har!!! Ska sova lyckligt nu!!!

Kraaaaaaam

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *