OMG!

Fy tusan vad jag mår idag… blev inte jättelänge för mig i går. Jag lämnade grabbarna vid halv två tiden (tyckte dom kunde få lite mans night out) hehe… kom hem, tittade Biggan på play.se. Iom att jag kunde se det utan att det snurrade och alla bara flöt ihop så tänkte jag att olala… jag kommer må bra i morgon 🙂 Klockan ringde vid nio tiden och helt ärligt trodde jag någon hade kört över mig med en ångvält eller nått 🙁 Jag mådde så himla illa 🙁 Jag drack absolut inte speciellt mycket, men jag har mina aningar om vart illamåendet kom ifrån… en viss spritsort som är svart och ger mig lön 🙂

Inte nog med det så var jag super förkyld, inge feber eller halsont utan bara täppt i näsan… hur som så bestämde jag mig för att boka av mina klasser då jag inte vill blir sjuk tills i morgon när vi ska fira Johanna. Så det blir vila idag 🙂

Fick ett sms av en kille jag träffade förra året på Sweden Rock, han och jag klickade direkt (alltså vänskapligt) och vi hade svin kul hela festivalen. Han är i Sthlm hela helgen och ville bjuda mig på brunch på Söndag, sötpyret 🙂 Dock kan jag inte Söndag då jag ska köpa lägenhet (hehe, redan köpt den i huvudet) och sen söndagsmiddag med famlijen. Men i morgon ska vi ta en fika på stan, jag får skjuta upp att fixa mitt pass 🙂 inte varje dag fina Kalle är i stora staden.

Nu ska jag snart ta en varm dusch, hoppa ner i mon OP och bara njuta av en kväll hemma 🙂 Ben & Jerry ligger och väntar i frysen och eventuellt får jag dela dessa härliga killar i kväll med en till 😉 Den som lever får se….

Fridens,

Marie

PS: YASMINA!!!! Du är så otroligt modig, och jag tycker du gör rätt om du säger att du mår bättre. Jag finns alltid här för dig och kommer stötta dig! Du vet att jag finns här om du behöver bolla ideer eller få råd 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *