Åhhhhh jag är kär :)

Helt sant faktiskt…. wohooo, dock inte i en kille utan i en Lägenhet 🙂 Jag bara ska ha den! Visningen är i helgen så jag ska titta på den. Sen håller vi tummarna att det inte är allt för många spekulanter! Kan avslöja att det är på Söder, så då blir jag söderbo 🙂 Det är en tvåa. Återkommer efter helgen hur den var IRL och om jag har någon chans över huvud taget, kan säkert slänga in lite bilder då oxå!

Redan onsdag, tycker att veckorna går så himla fort. Det gör iofs ingenting för då är sommaren snart här 🙂 Har redan börjat att fundera över sommaren och jag är inne på att åka ner till Mami o Papi i Spanien i EN MÅNAD. Måste bara hitta någon som vill bo i stan en månad och ta hand om min lägenhet och min katt 🙂 Vet ni någon be dom mejla mig 🙂 Annars har jag inget planerat, har fått order om att inte planera för mycket då jag har en ny struktur i mitt liv som inte innefattar STRESS! Massa festivaler blir det givetvis då jag är med och är huvudsponsor på dom 🙂 Ska ta med en kompis på alla så jag kan ha kul när personalen jobbar 🙂

Nu kurrar magen så dax för lunch 🙂 Spagetti och köttfärsås, hemmagjord *mums*

Hej svejs,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *