Om oss

Hej, välkomna till Thestoryof2!

Vilka är vi? Vi startade den gemensamma bloggen året innan vi fyllde 30 år med inspiration om att fylla 30! Då fanns inte en kotte med 1 blogg på 2… sedan dess ser vi trenden med systrar och kusiner och vice versa. Kul att kunna inspirera!

Vi startade vår resa på bloggportalen Finest, och efter 4 år vann vi pris för vår blogg på blogg galan Finest Awards, de två nästkommande åren var vi nominerad i kategorin årets toppbloggare. Efter 7 år på den portalen var det dags att ge oss iväg och testa våra egna vingar, vi ville helt enkelt bli egna och styra vårt innehåll själva.

Vem är Marie?: Singel (den eviga singeln), pole dance instruktör som driver en eventbyrå, EM Event. Familj, vänner och fest 24/7. Bor med sin katt Sune på härliga Liljeholmskajen.

Vem är Yaz?: Gift sendan… ojojoj, länge sen tillbaka och har en fantastisk dotter, Nayomi (henne får ni läsa en hel del om här) Bästa Yaz vet är att stå bakom kameran och har gjort en hel del tv-jobb. Bor mitt i City.

Gemensamt om oss: Vi gillar att göra andra glada, vi är engagerade i välgörenhet, vi tycker alla är lika fast olika. Vi har alltid kul tillsammans, vi vågar säga till om de vi tycker och tänker (ibland till fördel och ibland till nackdel). Vi är sarkastiska, vi är känslosamma men starka individer, vi gillar att dansa och träna, vi vill alltid andras bästa. Vi har olika smaker, olika stilar, olika värderingar, olika synpunkter, olika känslor men vi är så bra ihop 🙂

Välkommen till Thestoryof2

Vi blir alltid glada om ni vill kontakta oss 🙂

 

Vill ni ta del av grymma erbjudanden? Signa upp er!