Trött men såååå värt det!

I dag har vi bara slappat ?

I går blev jag hämtad av Johannes och Bea som snällt kom. Vi åkte till Nacka där Yasmina bjudit in oss på en mysig kväll med middag och bubbel ?

Vi hängde, snackade, skrattade och Yasmina serverade en av de godaste lasagne jag någonsin ätit.

Vid 22:30 bokade jag en uber till mig och Matteo. Så glad att det funkar så bra att ha med honom på detta sett. Jag hade med pyjamas så vid 20:30 tiden bytte jag blöja, satte på pyjamas, mata och natta i vagnen. Lyfte över honom till babyskyddet när taxin kom och när vi kom hem lyfte jag över han till sängen där han snällt sov vidare.

Jag kunde i lugn och ro ”packa upp” och fixa i ordning allt inför natten.

Lånat Nikkys vagn som M ligger och myser i ?

Vid strax efter tolv somnade även jag men de dröjde inte mer än en timme så vaknade M för mat ?

Nya kläderna som jag köpte på Lindex häromdagen. Äääälskar deras höstkollektion för barn.

Matteo fick en så fin present av Bea och Johannes, ett gosedjur som är en speldosa som spelar musik ?

Sååå fin ?

Såklart var söta lila Rocky med!

Nikky är sååå fin med Matteo, hon säger bebis till honom och vill pussa och klappa på honom hela tiden. Hon blev så glad och stolt när hon igår fick mata honom ?

I dag har jag varit sååååå trött, men det var så värt det. Hade en super mysig kväll i går och jag har lyckats vila, tyvärr inte sova, med Matteo på dagen i dag. Vi har mest bara hängt i soffan i dag och tog även lite kort Prommis

Kvällen blir lugn med mys och tror det blir en väldigt tidig kväll ?

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *