Vad hade jag gjort utan dom?

Min mamma och pappa ?

Jag har alltid uppskattat min föräldrar, på alla sätt. Även de perioder som vi inte alltid har tyckt samma sak och haft samma åsikter om livet så har jag alltid vetat att de finns där i vårt och torrt!

Och sen jag berättade att jag var gravid har detta bevisats om och om igen ?

Jag tror även att man ser de på ett annat sett när man får barn och jag är väldigt mån om att Matteo ska ha en bra relation med sin mormor och morfar och jag försöker se till att de träffas regelbundet. Mitt hjärta ler varje gång jag ser Matteo med dem ?

I veckan var vi nere hos dem och hängde, så mys! Mormor mata lille M och han trivdes som fisken i vattnet ?

Sen ska jag absolut inte sticka under stolen med att matlådorna jag får med mig är GULD värda! Herreguuuud…. om någon undrar vad Matteo behöver säger jag: Mamman behöver matlådor ?

TACK mamma och pappa för allt ni gör för oss ? Vi älskar er!

Har ingen ny bild på den så slänger in denna ?

/M&M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *