Jag är påväg upp igen!

Matteo är så duktig ?

Ja vad ska man säga? Allt har sin tid ?

Vi börjar så smått hitta en vardag som funkar för både mig och Matteo. I måndags blev han 7 veckor och man märker vad snabbt allt går nu. Han är med, kollar efter en, ler och ibland får han ut ett skratt ?

För 6 nätter sen började jag lägga honom i sin säng på nätterna, då ligger han i ett babynest som ligger i hans spjälsäng. Ena långsidan är bortplockad och den står intill min säng, så han ligger 20 cm ifrån mig ? Som tur är är sängarna i stort sett lika höga.

De första nätterna så somnade han runt 19 tiden i min famn i soffan sen fick han ligga där till ca 21:30 då jag bytte blöja, gjorde en flarra ersättning och han i ”sömnen” matades i sin säng. Sen sov han där till ca 04 tiden då ville han upp i min famn.

I går gick jag in vid 19 tiden och natta honom i sängen direkt… ja de tog över en timme innan han somnade men måste ju börja någonstans ? Sen sov han till 06:30…. wohoooo. Ja jag bytte blöja och mata vid 22, 01:30,ä och 04:00 ? så han sover allt mellan 2-3,5 tim mellan matningarna.

Här myser vi i mammas säng och kollar Nyhetsmorgon ?

Något jag oxå försöker ”vänja bort” är alla vaggningar och buff i rumpan. I stället försöker jag smeka honom försiktigt över rygg, mage och lite i ansiktet så han slappnar av. Det går oxå bättre än jag trott och på så sätt är det lättare att natta honom när han ligger själv, jag kan ligga bredvid och bara klappa lite på honom ?

Min stora lilla prins ?

Var på BVC i går för väga, mäta och vaccin! Han följer sin kurva perfekt och är redan en 5,2 kg godbit ? Han reagerade inte när han fick vaccinet heller! Vi fick lite bassning på huvud lyft, M hatar att ligga på mage så jag har slarvat ? Nu har vi två veckor på oss att öva så han får upp huvudet och kan kolla på mig. De ska vi såklart klara av!

Helg på ingång, men jag har ju helg jämt ? I dag ska vi till familjerätten för att skriva alla papper på Matteo sen blir det en sväng i gallerian. Har ni sett Lindex höstkollektion för barn? OMG… jag fåååår inte handla egentligen för jag har för mycket. Men ska kolla Iaf ?

Kvällen inget planerat. I morgon ev träffa Yasmina och även Bea och Johannes ?

Önskar er en fin helg, M&M

Mamma kan inte klä på mig helt rätt ?? (eller så skulle mamman kolla om de var ? i blöjan)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *