Hemmagjord pizza och 1 kg godis!

Det är i Viksjö det händer 😂

I fredags eftermiddag tog jag bilen till Viksjö och hälsade på Magdalena och Frida. Tyvärr jobbade Felix så han träffade vi aldrig.

Jag och Magdalena (och Matteo såklart) tog en Prommis ner till Ica för att handla lite middag. Det blev hemmagjord pizza och sen råkade jag plocka 1 kg godis. Jag var så godissugen och de var alldeles för mycket att välja på 😋

Sen gick vi hem och satte oss på altanen. Just de… dom har flyttat till ett jätte fint hus som var första gången jag såg 🥰👍 Riktigt bra köp där!

Myser i Magdalenas famn och får lite mat 😍

Vi skulle försöka få till en gullig bild med hans coola outfit men de gick sådär… ni kan numera kalla honom Toker 😂

Lite senare kom Frida hem från jobbet och såklart lilla M även trivdes som fisken i vattnet hos henne 💙

Kusinerna 🥰

Tyvärr var lilla M lite kinkig denna kväll, han har så svårt att komma till ro. Han är jätte trött men vägrar somna vilket resulterar i att han blir grinig. Sen tror jag hans magknip är lite boven oxå! Inte så lätt att sova med magont 😪

Tack för hjälpen underbara ni! Tack Magdalena för att jag fick äta i lugn och ro, för första gången (typ) sen han föddes.

Ses snart igen 💙

Kram M&M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *