I dag checkade vi ut!

La allt åt sidan… fy tusan vad tufft det varit i dag!

I dag har vi verkligen inte gjort någonting mer än kolla serier och sova på soffan i 2 timmar när Lilla M sov.

Natten kan förklaras som helvetesnatten 👿 Vid 01 någonting vaknade jag och mitt ena bröst höll på att explodera. Jag hade feber så svettades som om jag satt i en bastu och frös och skakade av feberfrossa som om jag befann mig på Antarktis. Jag förstår inte riktigt varför det blev så men antar det var mjölkstockning?? Men så konstigt för jag hade tömt det 🤔 Aja.. skit samma..

Så med hög feber, frossa från hen***e och en smärta i bröstet som liknar att du har betong i bröstet (man kan inte ens röra armen för det stramar) så skulle jag få Matteo att äta just där, vilket är ÄNNU mera smärtsamt.

Vaken i 4-4,5 tim för att få Matteo att äta så mycket som möjligt men fick även pumpa. Somnade vid 05:30 och lyckades sova 1,5 Tim. Vaknade och febern var borta… tack och lov

Men hela dagen har jag varit i ett vakuum och haft jordens huvudvärk 🤕

I dag hade jag gjort vad som för att få avlastning på 1-2 tim för att sova lite. Dröm 😍 Matteo är även väldigt orolig, han har svårt att komma ner i varv och så fort jag lägger ner honom när han somnar i min famn så vaknar han. Så känns som han suttit fast på mig hela dagen 😫

Jaja… i morgon är en ny dag. Tid hos Amsak på morgonen sen ska jag ner till Nynäs till mina föräldrar och på kvällen ska jag träffa fågeltjejerna. Och dessutom kan natten inte bli värre än den förra…

Godnatt, Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *