Välkommen vecka 42!

Trodde jag aldrig…

… så naiv jag varit. Trodde aldrig jag skulle gå över så här länge. Att gå över de vet jag ju att många gör och visst hade jag en tanke att även jag kanske skulle göra det… men bara ett par dagar.

Hur som… nu är jag här, vecka 42! Det enda positiva med detta är att jag max har en vecka kvar sen kommer Lilla M vare sig bebis vill eller ej 😂

I dag är det TUL klockan 11:00, alltså ett tillväxtultraljud där man mäter storlek på bebis, vikt, kollar att det finns blodflöde, ordentligt med fostervatten etc. Skulle något av dessa vara problem bokas en igångsättning asap. Det jag nu även vet är att det blir ingen Julibebis. Vilket såklart inte spelar någon roll.

När man är gravid så har man mål, mitt mål var att i Juli är detta ”över” Att inte kunna sova på natten, inte kunna gå på toa, ta långa promenader, knappt äta, inte sitta för länge men heller inte ligga ner för länge är INTE kul. 🙈 Allt är en kamp! 💪🏼

Min största kamp i dag är hur jag ska kunna köra till ultraljudet?? 😑 Detta kommer bli en utmaning. Köra bil är inte lätt nu. Jag är på riktigt en trafikfara… och tyvärr får man ju inte ha med någon pga Corona. När man får en sammandragning vill man bara sträcka ut, de går såklart inte, då lägger man ju plattan i botten samt att jag endast kan ha flip flop på fötterna viker inte heller är helt säkert när man kör bil.

Wish me luck 🍀

/Marie 💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *