3 stilla dagar!

Uttråkad 😑

Dag tre av totalt stilla dagar, inte gjort mycket mer än tagit mina två promenader per dag a 20 min 😂 för det är det enda jag typ orkar. Jag har guppat på pilatesbollen, ätit och sovit.

Alla är typ bortresta så har blivit att spendera mycket tid bara hemma. I dag kommer Emma hem från sin mini semester så i morgon bokade vi promenad och lunch efter mitt ultraljud. Det ser jag fram emot. 💕 Ska även såklart bli mys att se lilla M igen.

I dag är jag riktigt trött, kunde inte somna i natt och kollade på klockan sista gången vid 04:30, sen somnade jag någon gång. Var uppe vid 02 och åt för var sååå hungrig 😂

Vaknade vid 9 tiden så antar att eftermiddagen kommer bli lite seg i dag.

I går fick jag för mig att rensa avloppet i badrummet, kan tillägga att jag har ett bubbelbadkar som väger 113kg som man måste dra ut och lyfte lite, för någon front man plockar bort bara finns inte. Det tyckte jag tydligen var en perfekt aktivitet nu när man är höggravid och gått över en vecka 😂

Här var jag i v 8 😍💕

/Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *