Springer dit var och varannan dag nu!

Kontroll var 3:e dag!

Iom att jag både har haft högt blodtryck nu i slutet på graviditeten samt gått över så har jag kontroll hos Mvc var 3:e dag. Känns som jag hänger där jämt, och jag är alltid själv där. Ingen personal, antar pga semester… ingen receptionist som tar emot så man får sätta sig ner och hoppas på att någon kommer och hämtar en. Haft olika barnmorskor varje gång sen min barnmorska gick på semester 😂

Hur som, i dag var det dags igen, mitt blodtryck var bättre än på länge och knappt något protein så mina värden var bättre än på länge…. typiskt! Hade hoppats på igångsättning 😂🤞🏼

Nästa koll är på fredag, då ska jag på ultraljud för att se hur Lilla M mår där inne samt hur stor Lilla M är 😱 På så sett vet dom om jag ska sättas igång tidigare än v 42+0

Och då ska sägas att deras mått mätt är det är HEEEELT naturligt med en bebis på 4,5 kg!!! De är INTE naturligt för mig 😂🙈

Sedan har jag tid nästa måndag igen och då bestäms exakta datum för igångsättning, OM lilla M inte kommit innan. Jag är så inställd på att bli igångsatt nu, gett upp allt och försöker njuta av de sista dagarna med magen, även om de är väääldigt svårt!

Efter besöket svängde jag förbi mitt jobb och åt lunch med en kollega, det var mysigt 🥰 blev kvar ganska länge men de var härligt att sitta och snacka lite, dessutom kom chefen in en stund.

Eftermiddagen spenderas med att ta det lugnt. Jag laddar sömn och mat mest hela tiden nu.

Vill även höja min pappa som i dag fyller 75 år, stort grattis bästa Pappa 🥰 Önskar jag kunde fira med dig i dag men vi får ta de när lilla M är född. Din högsta önskan var att han skulle komma i dag och det hade jag gärna gett dig. Men lilla M har en annan plan tydligen för några tecken på att komma ut finns inte 😂

Kram Marie 💜💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *