Fortfarande ingen bebis..

… många undrar!

Om jag inte uppdaterat här el på min instagram så tror ni att jag åkt in på förlossning. Får såååå mycket sms och DMs 😂

Tro mig, jag kommer lägga upp när det är dags 👍💕

Jag mådde väldigt dåligt i går, hade en riktigt jobbig illamående från att jag vaknade till ca 18 i går kväll. Kunde knappt äta och de jag fick i mig var kall yoghurt till frukost…. sedan en isglass… och lite kall yoghurt igen på eftermiddagen.

Jag var i val och kval om jag skulle ringa BB och fråga. Jag har ju några symptom på havandeskapsförgiftning men barnmorskan sa sist att jag skulle vara uppmärksam på huvudvärk eller blixtrar i ögonen, inte illamående.

I går kväll fick jag sen i mig sushi, tack och lov för foodora. Jag kommer ingenstans nu, så leverans av mat till dörren är min räddning samt mat.se

Ny dag, hoppas denna blir bättre… än så länge mår jag okej. Men kommer illamåendet tillbaka så har jag sagt till mig själv att jag ringer direkt! Ska på koll hos Mvc i morgon igen, de har väldigt täta koller på mig nu iom att jag gått över och har lite för upphöjda värden. Då framför allt mitt blodtryck!

Ser ut som det blir en fin och varm dag till 🙄 kul för er….. 😂🙈 Själv längtar jag till tisdag, onsdag och torsdag om denna väderlek nu stämmer.

/Marie 💜

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *