Kontroll och nya naglar!

Min to do i dag 😁

Det är sjukt frustrerande hur man i huvudet kan vara så pigg, ha energi att köra ett tufft pass på gymmet (vilket jag givetvis inte gjort, men ni fattar). Men kroppen vill inte. Jag blir snabbt trött och jag ska säga att det är i fötterna. Jag får så förbannat ont i fötterna 😂

Så varje dag har jag 1-2 projekt sen säger kroppen stopp! Har haft två tuffa dagar, onsdag och torsdag var känslodagar, jag grät om vartannat jag skratta och det var nästan som om jag fick små panikattacker.

I dag var jag på kontroll hos barnmorskan för att göra en ny hinnsvepning. Det gick bra, denna gång kändes det ingenting vilket oroar mig lite 🤔 Gjorde hon rätt? Sist var det smärta. Aja, vi får se om denna gör något. Däremot är mitt blodtryck fortfarande lite för högt så nu måste jag hålla koll på så jag inte får ont i huvudet el att jag får som blixtrar framför ögonen. Skulle de ske måste jag ringa förlossningen. Ny kontroll av blodtryck på måndag redan, ooooom inte bebis kommer i helgen *hoppas,hoppas*

Direkt efter gick jag till min nagelsalong, ringde i går och kollade om de hade en tid i dag i anslutning till min tid hos BM. Dom ligger ju bara 4 kvarter ifrån varann och till min stora glädje så hade dem de. Så nu är naglarna on fleek också 💕 Så tunnelbanan in till city för BM, naglar och på tillbakavägen hem passade jag på att handla…. sen när jag kom hem var jag helt slut 😂🙈

I kväll blir det soffläge med en bra film och lite gotti. Vila och äta har varit mitt motto de senaste 4-5 dagarna..

Kram Marie 💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *