Bebis kommer när den är redo…

….. hört det otaliga gånger nu!

Jag är så trött på att höra det. Vet att alla menar väl men 1. Jag är inte född i farstun, jag VET det. Och 2. DU vet inte min story i denna graviditet så vem är du att säga detta till mig? Du skulle bara veta vad jag gått igenom för detta… inte många som skulle klara av så 🤐

Det är samma sak som ”alla” som rekommenderar diverse smärtlindring, tack jag uppskattar verkligen att du bryr dig och delar med dig av din upplevelse, men en än gång… Detta är min upplevelse, det jag känner är det rätta för mig.

Eller alla dem som ”vänta bara tills du får det här, eller det här… det fick jag då och sen då” Jaha??? är du gud som vet hur jag kommer må eller hur min graviditet kommer bli?

Förlåt… i dag är jag less, jag är ledsen och mår inte helt topp.

Min förmiddag var toppen, en 90 min förlossningsstimulerande massage och sedan lite småärenden på stan.

Men eftermiddagen har varit ledsam, vet inte om massagen kanske släppte på lite spärrar, men fick en enorm gråtattack… skönt att få en urladdning dock. Nu känner jag mig mest….. tom!

Ska ta mig en kopp te nu, sätta på en film och krypa upp i soffan. I morgon är en annan dag… min due day! Men lilla M verkar vilja vänta lite till 💕

/M

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *