Ont!

Vaknade i morse och hade väldigt ont 😫

Och nu kanske ni tror de har med graviditeten att göra, tro mig, jag ÖNSKA det var värkar men icke 😂

Jag hade en otroligt konstig värk i kroppen och jag kunde inte komma på vad de berodde på?! Tills jag satte mig på pilatesbollen 😂😂 Jag har fått träningsvärk efter allt skumpande på bollen 🙈 Jag förstår inte hur jag lyckats och blir helt mörkrädd att jag tappat så mycket att jag får träningsvärk av detta?? 😂

Aja…. drömde även i natt att vattnet gick… vaknade upp helt panik och drog med handen över hela sängen… men nä, en dröm!

I dag kom Bea, Johannes och deras lilla Rocky hem till mig 💖

Vi promenerade längst kajen och satte oss på brödernas för lite lunch.

Jag tog även en bild på Johannes och Rocky men när jag nu skulle lägga upp dem så såg jag att Johannes typ halv blunda så inte så snällt att lägga upp.

Dessutom tog jag bilderna med Beas telefon då jag glömde min hemma (gravidhjärna) 🙈 Men ändå skönt att vara utan telefon i över 4 Tim.

Efteråt gick vi vidare till ett litet café och tog en kaffe.

Så mysigt att hänga mer er 💕 Hoppas vi kan ses på tisdag igen!

Nu är snart klockan 20, fredagskväll och dessa kvällar ser ju inte ut som för ett år sen. Då var jag garanterat på någon uteservering, hemma hos någon för lite förfest eller hängde på en cool restaurang. Nää i stället tänkte jag krypa ner i sängen och plöja några avsnitt av Real Housewifes of New York och New Jersey! Ska dricka en kopp hallonbladste…. den är inte god men hoppas den hjälper (är dock lite skeptisk)

Hoppas ni har en fin kväll, och har ni i dag gått på semester önskar jag er en trevlig semester!

Kärlek, Marie 💕

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *