Jag kröp in i frysen!

Behövde kyla ?

I går eftermiddag tog jag bilen mot Järfälla för att hälsa på Magdalena, Felix och Frida. Länge sen jag träffade barnen så väldigt kul. Dom är så fantastiska och såååå glada att få en till liten kusin vitamin. Så glada att de redan paxat att få vara barnvakt… vilket jag givetvis INTE tackar nej till ??

Magdalena träffade jag på min babyshower så inte jätte länge sen.

Vi fikade, myste, skvallrade och hängde innan barnen kom och sedan blev det en super god middag. Jag och Frida fick panik av värmen, jag som höggravid kröp in i frysen och hon som jobbat hela dagen utan AC tog kylskåpet ?

I dag väntar jag in en hantverkare som ska komma hem till mig, stackarn som ska jobba i denna värme ? Annars blir det mest till att överleva.

Har beställt lite förstoringar på mina gravidbilder som är klara men avvaktar nog att hämta dessa tills nästa vecka. Då ska det bli lite svalare. Nästa vecka fyller även någon år…. så även en överraskning kommer ske ? Mer om de nästa vecka.

Önskar er alla en fin fredag och en trevlig helg!

/Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *