Som jag planerat, men du saknas!

Allt är nästan som de ska 😢

När jag för länge sen planerade min mammaledighet så planerade jag utifrån att jag hade så många semesterdagar kvar, så tänkte ta en längre ledighet innan lill knodd ska komma. Det är det som många rekommenderar mig samt ångrar själva, att de inte var lediga lite längre innan.

3 veckor semester följt av de 2 standard veckorna innan Bf blev det som jag tog!

Min tanke var att ta hand om mig själv, fixa det sista inför nedkomst men även att bara vara du och jag! Det blev inte så 😢 I dag är det 2 veckor sen du lämnade mitt liv, två veckor med stor sorg. Men jag repar mig bra, jag mår bättre och bättre och mina skuldkänslor börjar sakta försvinna 💕

Saknar dig så det gör ont min fina lilla Sunis 💕

Jag önskade så att du skulle få träffa lilla bebis, tror du skulle ligga som en vaktande storebror bredvid mest hela tiden.

Hoppas du har det bra i himlen!

/Matte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *