Kvalitetstid med bästa tjejen!

Åh vilken härlig dag vi hade i går 💖

Jag plockade upp Nayomi vid 11 tiden då hennes dans var slut sen åkte vi ut till grisslinge havsbad för en dag med mys 🥰

När vi kom var det nästan inget folk där men successivt så fylldes det på kan jag lova. Vi valde att lägga oss lite åt sidan, på gräset och där vi kunde hålla koll på våra värdesaker när vi badade.

Hon är ju en fisk i vattnet och jag var med varje gång hon ville bada. Antingen så satt jag på bryggan hon hoppa från så att jag hade uppsikt hela tiden, eller om hon var vid strandkanten så badade jag med henne.

Jag hade fixat massa god fika som ananas, vattenmelon, chips, oreo, fanta, Festis och vatten.

Tror vi badade 5 el 6 gånger!

Vi åt lunch, räksallad som vi köpte där!

Sen blev det naturligtvis glasspaus mellan badningarna. Vi hade så kul när vi skulle ta bild, jag hade ju solen i ansiktet så såg inte precis hur bilderna blev men Nayomi började helt plötsligt as garva…

Jag var super nojig och smorde in henne med solskyddsfaktor och hade även spf50 på min mage, ansikte och bröstkorg och spf30 på ben och armar… men jag måste varit helt trött i huvudet… jag brände ryggen 🤣🤦🏻‍♀️ Jag satt inte med ryggen mot solen och kan ju heller inte ligga på mage direkt och sola. Så tror det måste kommit när jag var i vattnet… klumpigt av mig!

Tack fina Nayomi för en helt magisk dag! Nu planeras en Sleep Over! Hon vill såååå gärna sova över hos mig men är väldigt tydlig med att de måste ske INNAN bebis kommer 😂 Undrar varför?? Hahahahaha!

Love Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *