Avskedspresenter!

Bortskämd 🥰

I onsdags när jag firades av fick jag så mycket fina presenter, har jag finaste kollegorna eller har jag?

Redan förra veckan fick jag av min kollega Ninni, hon är inte så ofta på kontoret så jag fick dem när hon var inne!

10 timmar barnvakt och flaska från Twistshake!

När jag är på bannan igen ska jag nyttja dessa till att kunna träna på Barrys. Det ligger så nära jobbet så slänger in lill korven på kontoret och tränar. Tror dessutom att hon kommer bara en GRYM barnvakt! 💖

Emelie, min närmsta kollega, som jag jobbar med 24/7 gav mig oxå så fina och goda (till mamman) saker.

Bubbel till mamman 🥂😋

I påsen låg en present till bebis och en till till mamman 😍

Jag har ju en förkärlek till gula barnkläder som hon givetvis uppmärksammat. Sedan fick jag ett kort på espressohouse, viiiiilken lattemamma jag kommer bli 😂 Och kortet var sååå fint skrivet, den har åkt ner i bebis lådan som bebis ska få när den blir lite äldre.

När vi sedan började AWn så fick jag två paket av mina chefer, en till bebis och en till mamman 🥰💕

Till bebis 😍
Champagnekylare till mamman 🥳💕🥂 Ser ni mig i skålen? Vet inte hur många olika vinklar jag försökte för att inte få med mig själv 😂

I dag är det midsommar och jag är påväg till Södertälje för att fira på Yasminas och Amads landssrälle. Inlägg om de kommer!

Önskar en fin midsommar!

/Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *