Min sista dag!

Firades i går med buller och bånk 🥳

I dag är sista jobbdagen för mig, jag går på 3 veckors semester och sedan direkt över på min mammaledighet. Vilket får mig att inse att det endast är 5 veckor kvar till lillknodden är här 💕

I går tackades jag av på jobbet med massa godsaker och jätte fina presenter (kommer ett inlägg om presenterna senare)

Det hade köpts in chark, ost, kex, marmelad, skagenröra, olika tapenade, chips, nötter, jordgubbar, vindruvor, bubbel, öl, cider och alkoholfritt till mig 👍

Att vi firade i går är för att många kollegor jobbar inte i dag eller har halvdag då det är midsommar i morgon.

Mina två chefer med presenter 🎁

Btw…. ser ni mitt hår? Näää såklart ni inte tänker på det men klippte mig i tisdags, klippte av 10 cm. Min frisör var helt i chock hur fort de vuxit men oxå hur fantastisk kvalite det var. Jag tackar graviditeten för det 😂 Insåg när hon sa att: sist du var här skulle du åka till Canada och New York… maj gådd… det var i början på oktober jag var där. Jag har alltså inte klippt mig på väääääldigt länge 🙈 Men nu är jag finklippt inför förlossningen, hahaha!

Later, Marie

2 svar på ”Min sista dag!”

  1. Otroligt spännande! Bra att du har lite semester innan så att du kan fokusera på det som komma skall. Och vem vet, kanske blir det tidigare än vad du tänkt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *