Midsommar!

På landet 🙂

I morgon är det midsommarafton, den spenderas som vanligt på Emma och Berndts landställe. Även Bea och Johannes kommer. Jag träffade dem första gången på midsommar på landet så nu firar vi 3 år av fantastisk vänskap!

Dock känner jag en liten oro, min mage började i tisdags under dagen göra jätte ont. Ont på ett sett som inte går att förklara, det är typ i hela magen.

På kvällen körde jag klass och den var svullen, inte as kul när man ska köra Pole med lite kläder.

Hur som… i går morse vaknade jag, hade lite ont men ändå helt okej. Åkte till jobbet men ganska snart kände jag hur smärta kom. Fick åka hem vid 11:15 tiden 🙁

Kom hem, min mage var jätte svullen. När jag låg ner gick det okej, men så fort jag stod upp gjorde det super ont. Sov 6 Tim i sträck.

In i duschen för att pigga på mig och när jag kom ut ser jag att jag är ännu mera svullen, ser ut som jag svalt en fotboll. Kan inte ens se mina fötter.

Svullnaden är en sak men smärtan är såklart värst.

I dag är jag hemma från jobbet, inte lika svullen som i går, inte lika mycket smärta men jag har heller inte gått så mycket.

Så tillbaka till midsommar, jag hoppas, önskar och ber att magen ska vara med mig! Det vore såååå tråkigt om jag inte kan vara med 🙁

Midsommar på landet är som en klassiskt midsommar med sillunch med nubbe, jordgubbstårta, grill, lekar, binda kransar och mys!

Later, Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *