Tuppen galer och paraplydrinkar på deck i sikte!

Lyckans ost!

Givetvis vaknar man när tuppen galer trotts att man är ledig och får sova precis huuuur länge man vill. Så nu har jag redan hunnit tvätta en maskin, dricka kaffe i sängen, övat lite filmer inför mitt domarprov och myst i sängen till nyhetsmorgon.

I dag tänkte jag faktiskt sola lite på balkongen, känns som alla är solkyssta redan och jag är som spöket laban, hahahaha!

I kväll är det tjejeresa, kryssning med Yasmina och Nayomi. Paraplydrinkar på deck i solen, middag och vin samt svinga våra lurviga på dansgolvet. Bästa av allt; kolla in alla tanter och gubbar som är så jävla packade och som inte kan kontrollera deras kroppar. Film kommer på min instastory 🙂

Bäst vi tar med cyklop om något skulle hända, 😉

Seeeee yoooouuu!!

Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *