Jag har kopplat på autopiloten!

När man inte längre är i nuet.

Jag vet inte om det är för att sommaren knackar på, snart är det semester eller om jag bara är less.

Jag känner att jag kopplat på min autopilot och allt jag gör gör jag som en robot. Jag lägger inte ner någon extra tid, planerar inte och framför allt njuter jag inte.

Jag har en ny podd som jag tycker är otroligt intressant som heter Lifehacks som Niclas Lij är programledare för (finns i podcast appen) och varje vecka bjuder han in lite olika gäster. Allt från hjärnforskare, professorer till terapeuter. Där pratade de bland annat om att alla är vi nybörjare, på ALLT! Sedan ställer vi oss automatiskt på autopilot och att vi borde vara nybörjare oftare fick mig verkligen att tänka till då det är i det skedet vi njuter som mest!

Tre veckor kvar innan jag går ner på vanlig tid, alltså jobbar bara heltid och då ska jag ställa om, hitta mode igen!

/Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *