Nedräkning och inköp av lejonhuvuden

Känns som fredag idag, mot sommarlov för Nayomi och jag slipper gå upp o ha en skrik Nikky i bilen, så även lov för oss alla 🙂

Snart till kyrkan för skönsång. Igår köpte vi JÄTTE fina krukor till fröknarna och pysslade lite med kort åxå. Nayomi tycker såklart att det känns tråkigt med skolbytet men hon ser åxå framemot att börja på en ny skola. Jag vet inte, har sån ångest idag så bäst att inte känna nåt alls!

Lejonhuvuden, hjärtan och brev <3

Nedräkning på kryssningskalendern!

På lördag bär det av på den klassiska tjejresan med bästaste tant Marie 🙂 hon bjuder mig o Nayomi på en B-day kryssning med Birka! Haha jag skrattar redan åt dansgolvet kl 23…den brukar vara så fruktansvärt rolig o det är människorna som gör vår kväll! Sist somnade Nayomi och vägrade gå till hytten så får se om hon orkar lite mer denna gången. Tanterna ska dricka paraplydrinkar och skratta åt fyllona på dansgolvet 🙂

Ikväll blir det middag på Strandbryggan, och vädret kanske sviker men inte sällskapet!

Ok men vi ses o hörs. Kram Yaz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *