VAK?

Vård av katt?

Finns det något som heter vård av katt? Får man ta det? Hahahaha! Isf hade jag behövt ha en sådan dag i dag.

Det började med att Sune väckte mig första gången 02:15, efter att jag redan haft svårt och somna så hade bara sovit en timme lite drygt. Då vaknade jag upp av att Sune harklade sig, snabb som tusan formade jag händerna som en skål och en sekund senare hade jag en spya i handen (Emma som lärt mig de) hahahaha

Sedan var det till att torka spyor framåt 05:30 tiden innan jag fick en timme sömn till. Snark vad trött jag var..

Han mådde ändå helt okej och drack emellan så tror nog bara det var något han fått i sig. Vi ägnade ju söndagen på balkongen så han kanske åt något äckligt djur eller nått!

Nu mår han iaf bra och tycker nog jag är lite tråkig när jag ligger i sängen och kollar tv på datorn 🙂 Har inte CMore på tvn i sovrummet så får kolla via datorn!

/Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *