Somrig o gullig familje event!

Hello!

I veckan var jag på ett supermysigt event för barn o familj 🙂

Kids & Family stod bakom och det fanns massa intressanta, både nya o gamla utställare. Jag blev jätte förtjust i Ren Logik och köpte faktiskt både en disktrasa som är tvättbar(!) och en spray för möbler/tyg och en all-rengöring som jag tänkte svabba golven med. Har fått prover på tvättmedel som jag inte testat ännu, men jag rekommenderar sprayen, har gått bananas hemma o sprayat sängkläderna i alla rummen och handdukarna som hänger och även barnvagnen och soffan, haha! Men den är så grymt god att dofta på!

Hittade även Lacti Plus Baby där och deras magdroppar funkar bäst enligt mig. Fick bra info och så påfyllning av dropparna. Tackar 🙂

För oss mammor fanns det produkter från Florealis, om man har lite problem utanpå eller innanför snippis tillexempel. Har inte besvär men vem vet, då är jag kittad o klar. Plus att det även har hudvårdsprodukter som jag ska testa, jippppiiiii!

Ellas Kitchen hade massa gott att äta och Råsaft, Smakis och även Cloetta. Innan vi skulle gå så fick Nayomi en fin ansiktsmålning från Kalasklart och så fick vi en välfylld goodiebag med massa kul 🙂

Strumpor från POP, ngt till mamma från Pistill, massa godsaker från Ellas Kitchen, tidningen Kids & Family, produkter från Babor, Florealis, Ren Logik, Lactiplus mm mm…

Tack till:

Babor, Polarn o Pyret, Pistill, Minstingen, Ren Logic, Florealis, Lactiplus, Lollo o Bernie, Ving, Peppypals, Smakis, Råsaft, Cloetta och såklart till Kids & Family

Kram Yaz

Goodiebag öppning med Nikky 🙂

Här är sprayen jag gick bananas med!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *