Jag har sökt :)

Nu håller ni tummarna för mig!

I morse skickade jag in ansökan att få döma VM i Pole i Kanada, i Montreal. Den äger rum 3-6 oktober och min tanke är att åka dagen innan den 2 oktober sedan stanna kvar två extra dagar för jag har aldrig varit i Kanada. Tisdagen den 8 på kvällen ta en 42 min flight till New York…. asså fatta att det bara tar 42 min. Sedan vara där onsd- sönd. Flyger går sent på söndag kväll hem till Stockholm så 5 dagar i New York! Där ska jag en dag åka till outleten tänkte jag… senan GIVETVIS ta klasser på Body & Pole.

Så en jobbresa som egentligen är en nöjesresa, jag älskar att mitt ena jobb är min hobby och de jag älskar mest?!

Den 9 juni får vi veta om vi är antagna!

Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *