Från rosa moln till svarta hålet

Hemkommen från semester i Thailand, har längtat hem som bara den! Jetlaggad och massa solexem på hela kroppen. Resan va bra och har njutit av varenda dag, det va bara det att värmen o fukten tog död på mig denna gången. Inte solat nånting och legat i skuggan med Nikky men ändå är jag solbränd och har fått massa exem som kliar ihjäl mig! När vi landade så kände jag en lättnad att få vara hemma i kyliga o krispiga vårluften. Jag slipper svettas och bli överhettad. Det beror åxå på att jag ammar så är extra känslig för värme och fukt, det märktes!!!

Känslorna är väldigt blandade nu. Nikky blir 3 månader om några dagar och jag börjar få ångest över allt! Mitt liv, framtiden, nutiden, ekonomin, ledigheten, träningen, kroppen, min hund, hamstern som dog och allt verkligen!!! Inte varit utanför hemmet sen jag blev sjukskriven för typ 4-5 månader sen, känns som jag bott isolerat jätte länge…men ingen lust att mingla, ingen lust att vara bland massa folk som jag måste prata med, vill bara känna mig bekväm och nära hem om jag plötsligt får ångest.

Ena stunden känns det underbart men nästa timme blir en plågsam timme. Ska det vara så? Vet inte. Hormoner som spökar, eller så övertänker jag?

Jag har massa kul att skriva åxå. Om resan och massa tips. Det gör jag i nästa inlägg 🙂

Idag sover Nikky, hon vill inget annat, så jag ska passa på att träna snart och sen fixa hemma. Ifall hon tillåter mig att gå ifrån…ibland får jag inte ens det…mammas lilla bebis som inte vill vara själv <3

Kram Yaz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *