Välbehövlig vilopaus!

Över två veckor sen!

Oj, det är över två veckor sedan jag blogga, hur kommer det sig?
Anledningen är många men några av dem är att min motivation varit på sparlåga, har inte velat skriva bara för att jag varit stressad att jag inte skrivit, vilket blir en stress och moment 22. Så jag valde helt enkelt att bara släppa bloggen lite. Sen har jag jobbat otroligt mycket. Jag har gått upp på heltid samtidigt som jag har mina andra jobb, så jobbar alltså ca 150% i veckan. Får se hur länge jag orkar med det 🙁

Hur som, vad har hänt sista tiden? Massor…..
Förutom jobb.. såklart så har jag bland annat dömt svenska mästerskapet i Pole

Haft besök från US, fixat klart (äntligen) min tand, kört ännu mera klasser, besökt Yasmina i Nacka,

Och varit på kryssning för att kolla på Jenny för att nämna lite.

Just nu är jag sjuk, vaknade upp i onsdags morse och mådde riktigt dåligt, gick ändå till jobbet och under dagen blev jag bara värre 🙁 Tyvärr är tajmingen, som vanligt katastrof då jag är ensam på jobbet då min kollega är på semester i Thailand. Så i med alvedon och ipren och gå ändå. Så ons- fre var inte as kul kan jag säga… när klockan ringde hemgång i går så sprang jag hem och denna helg blir det bara vila. Jag ska även göra ett prov i Pole denna helg. Vi har ett visst antal tillfällen då vi har kvalitetsprov kan man säga. De skickar 8 videos som vi ska provdömma och sedan skicka in för att få rättat… så jobbigt, hatar prov på tid 🙁

Nu ska jag äta jordgubbar till frukost… de enda jag är sugen på just nu 🙂

Kram Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *