Me time :)

I dag!

Jag är jätte stressad, på gränsen till att jag aldrig varit så här stressad förut! Dessutom så paja telefonen förra vecka så den har varit på lagning. Nu är den tillbaka men detta betyder att min kalender och min mejl inte varit i synk på ca 2 veckor. Så ligger såååå efter. Ja ni som vet, ni vet! Har pratat med några vänner om det och de vet mina signaler och alla säger att det är på gränsen nu, jag borde trycka på stopp!

Hur som…

I dag har jag bokat in en me day, en dag där ja unnar mig lite. Tror detta är precis vad jag behöver.

Börjar med en massage, valde en 45 min med fokus på rygg, axlar och nacke. Sedan blir det manikyr och pedikyr. Avslutar med bubbel kanske en middag 😉

Ska försöka hinna en sväng på stan också då jag skulle behöva handla en present.

Senare i kväll blir det till att fixa det sista med alla dokument för helgen. I morgon börjar domarna komma till Sverige och efter jobbet i morgon ska jag hänga med Rebecka från UK innan det blir middag och mys till talang (Slava är i final) hemma hos Petra!

Rebecka har aldrig varit i Stockholm, vad tycker du jag ska visa henne?

Slottet?

Gamla stan?

Vad tror du att man vill se i Stockholm om man aldrig varit här?

Kram Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *