Nu drar vi…11 år av kärlek bye bye

Så fort allt går, känns som igår när jag bestämde mig för att satsa på ett nytt kapitel. Vet inte om det va mina gravidhormoner som påskyndade köpet av nya lägenheten men ibland känns detta projekt som ett felaktigt beslut. Samtidigt som vi typ inte får plats med alla grejer på OP16, måste ha ett till rum och en till toa. 3 tjejer på 1 toalett hade blivit kaos! Och jag hittade absolut inget vettigt inom tullarna med uteplats eller terass. Verkligen inget…

Får bli båten från Nacka Strand till Strandvägen 🙂

Nu ser jag framemot lite nya krafter i Nacka. Utsikten och terassen får bli min tröst. Saknaden till city handlar främst om att jag kommer sakna Anna 🙁 min tröst och stöttepelare och dessutom plastmamma till Barry….vi kör delad vårdnad och det känns bra att jag inte förlorar henne helt!

Idag lastas allt in som packades ner igår. Har anlitat både nedpackning, flytt och uppackning. Såååååå värt det!

Jag får väl återkomma med lite bilder på nya lägenheten sen. Nu säger vi hejdå OP16, tack för alla magiska 11 åren vi fick!!! Och utsikten av Centralbadet är oslagbar mitt i city!!!

Kram Yaz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *