Vad jag skulle göra vs vad jag gjorde :)

Blev inte som planerat, hahahaha!

Denna helg har jag varit helt ledig, så skönt. Jag har ju som tidigare sagt ganska många privat lektioner inför SM men försöker att ta lite helger helt lediga.

Tillbringat både fredag och lördag kväll med familjen Osmans. Myst, ätit massa gott, myst med Nikky och Nayomi, kollat tv och bara haft kvalitetstid. Sista helgen på OP16, så ledsamt. Allt vi gjort där, alla fester (back in the days), alla sena kvällar på uteplatsen osv… men nu skapar vi nya minnen i Nacka.

I dag söndag hade jag en lååååång 2-do lista.

Storhandla, städa, göra två nya offerter på uppdrag jag fått förfrågan om, fakturera, fixa alla papper till revisorn, laga lite lådor till veckan, rensa smink, träna och planera veckan som är väldigt intensiv…. detta för att nämna några saker.

Så vad har jag gjort?

Inget! Jag har tagit en dag på soffan, under filten med Sune i knät och en serie. Just nu är jag helt hooked på The Fall. Det handlar om en seriemördare och huvudrollen har han som är Mr Grey i fifty shades triologin.

Totalt finns det 3 säsonger men varje säsong har endast 5 avsnitt.

Det var väldigt skönt och välbehövligt men nu vet jag att min redan crazy vecka blir ännu mera crazy, hahahahaha!

Veckan består bland annat av en tjejmiddag, musikal och ge blod! Ja sen givetvis massa jobb!!!

Love, Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *