Något varje månad :)

Har jag sagt att jag älskar musikaler, shower, konserter etc?

Jag är en flitig besökare på det mesta. Det enda jag inte är super intresserad av är opera, även om jag givetvis gått på de.

På torsdag ska jag till cirkus och se The Queen of fucking everything, Jonas Gardells show. Det är jag och Jenny som ska gå så blir nog middag på typ Milles innan.

Senare i mars är det Coco Loco som Jenny är med i, denna är på Cinderella så blir en kryssning med ett härligt gäng. Jenny dansar och sjunger och vi kommer få se henne i en flying Pole.

I april är det så som i himmelen på Oscars teatern. Här är det även 3 rätters sittande middag innan, mysigt. Det är med Emma o Berndt. Min julklapp till dem.

I maj ska jag på The Illusionist som jag fick av Bea och Johannes i födelsedagspresent, huuur kul?

I juni är det ÄNTLIGEN dags för BACKSTREET BOYS! Jag längtar, detta var ju mina idoler när jag var liten och mina elever på Pole kan intyga, har till och med dem i uppvärmningen nu, hahahah! Vi är ett tjejgäng som ska gå 😉

6 juli är det Alla vi som gillar 90 talet på Zinkensdamm. Den var ju magisk förra året så en självklarhet även i år. Här är det samma gäng som förra året som ska gå. Här är vi:

19 juli ska jag på Diggeloo på Dalhalla, det ska bli så mäktigt. Har länge velat gå på någon konsert där så det ska bli magiskt. Fick denna av Berndt i julklapp så han jag och Emma ska på det.

Sen är det ytterligare en grej i juni men den kan jag inte skriva om då det är en överraskning 😉

Kram Marie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *